Termeni și condiții

Folosind  site-ul www.asamures.ro, vă declarați de acord cu următorii termeni de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni ar trebui să PĂRĂSIȚI acest site.

PROPRIETATEA
Acest sit web este  site-ul oficial al ASA 2013 Tîrgu Mureș .Întregul conținut al acestui site, incluzând, fără limitare text, grafică, logouri și imagini sunt proprietatea ASA 2013 Tîrgu Mureș și sunt protejate de legislația din țara noastră precum și cea  internațională.

FOLOSIREA CONȚINUTULUI  asamures.ro
Conținutul acestui site poate fi folosit sau copiat numai pentru uz personal, necomercial.Folosirea materialelor conținute de acest website pe oricare alt sit web este strict interzisă. Cu excepția celor garantate aici, utilizatorii nu au drept de licență sau orice alte drepturi sub dreptul de copiere, marca înregistrată, patent sau alte drepturi de proprietate intelectuală. Toate aceste drepturi aparțin clubului ASA 2013 Tîrgu Mureș.

ACCEPTAREA CONDIȚIILOR
Serviciile sunt oferite de către ASA 2013 Tîrgu Mureș numai persoanelor care sunt de acord cu termenii și condițiile prezente. Folosirea serviciilor ASA  2013 Tîrgu Mureș  presupune acceptarea în totalitate a termenilor și condițiilor sub care sunt furnizate aceste servicii. Termenii și condițiile acestor servicii pot fi schimbate in orice moment de către furnizor, fără notificarea prealabilă a utilizatorului. Utilizatorul va avea acces permanent la termenii și condițiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta în orice moment. În cazul în care nu este de acord cu condițiile impuse, trebuie să înceteze folosirea serviciilor ASA 2013.

DESCRIEREA SERVICIILOR
Site-ul asamures.ro oferă utilizatorilor de internet mijloace de comunicare, informații și știri. ASA 2013 nu își asumă nici o răspundere în cazul în care anumite informații sunt furnizate cu întârziere. De asemenea, ASA 2013 nu își asuma nici o răspundere pentru consecințele care pot apărea datorită întârzierii, pierderii sau inexactității informațiilor postate  pe acest site . Ca utilizator veți folosi informațiile postate de către ASA 2013  Tîrgu Mureș pe propria dvs. răspundere, iar în cazul unei daune generata de utilizarea  informațiilor furnizate ASA 2013 Tîrgu Mureș, Dvs. acceptați că nu veți da în judecată societatea.

OBLIGAȚIILE UTILIZATORULUI

Utilizatorul www.asamures.ro își asumă întreaga răspundere civilă și penală pentru informațiile pe care le transmite sau le publică pe internet folosind serviciile ASA 2013 Tîrgu Mureș, iar noi  nu ne asumăm nici o responsabilitate juridică față de informațiile publicate sau transmise pe internet de utilizatorii site-ului.

ÎNCHEIEREA ACORDULUI
ASA 2013 Tîrgu Mureș își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestor termeni, fără notificarea prealabilă a utilizatorului.